Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
06 122 899 62 rachel@graceacademie.nl

Een poosje geleden las ik op een van mijn favoriete blogs, This Girl Can Cook, dat Tewatha een boek had uitgebracht. Tewa deed mee aan een wedstrijd voor beginnende schrijvers en zie daar haar droom werd werkelijkheid. Het uiterlijk en thema van het boek spraken mij direct aan waardoor ik direct een bestelling plaatste.

‘Help, ik heb de babyblues’ is een herkenbaar verhaal die vlot geschreven is en Rosalie geboeid hield. Rosalie en ik zijn natuurlijk direct begonnen met lezen.

 

 

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk cadeau voor de komende feestdagen, dan is “Help, ik heb de babyblues” wellicht iets voor jou! Het boek kost €12,95 en kun je bestellen via studio Sesam. Wil je meer te weten komen over de schrijfster Tewatha, klik dan hier voor haar verhaal.

Een erg belangrijk voordeel is dat je 2 boeken krijgt. “Help, ik heb de babyblues” is gebundeld met het boek “Stapelgek”.

 

Small talk ideeën:

Lily wilde eigenlijk heel graag een kusje van haar mama. Wat denk jij dat zij had kunnen doen om een te krijgen?

Als jij Lily was, kan jij redenen bedenken waardoor je blij zou zijn?

 

Tot de volgende keer,
Rachel en Rosalie